Download de gratis Power of Defiance Bundel, met daarin de nieuwe Lithariel character skin, Challenge Mode en Epic Rune voor Middle -earth : Shadow of Mordor. De bundel is verkrijgbaar via een gratis content update voor de Xbox One, PlayStation 4 en Steam.

Met de nieuwe character skin kruipen spelers in de huid van Lithariel, de Warrior Commander van de Tribesmen of Nurn, en leiden ze de aanval tegen The Dark Lord Sauron en zijn troepen. Ze kunnen hun overlevingsskills testen in de nieuwe Test of Defiance Challenge Mode.

De gratis Power of Defiance bundel upgrades:

Speel als Lithariel, dochter van Lady Marwen, Koningin van Nurn

Test van de Defiance Challenge Mode – Spelers gaan de ultieme test aan om de bekwaamheid van hun krijger te testen wanneer ze Saurons Warchief verslaan zonder vals te spelen, dood te gaan of de kracht van Wraith te gebruiken.

Epic Rune- Defiant to the End: Spelers krijgen een extra laatste kans om terug te keren naar de strijd.
Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle-earth: Shadow of Mordor is sind kort ook verkrijgbaar voor Playstation 3 en Xbox 360.

No more articles