Vandaag geeft Codemasters een nieuwe GRID 2 gameplay video vrij die de intense Drift events en Aziatische locaties uit het spel toont.

De ‘World Series Racing 3: Asia – New Frontiers’ video focust op Aziatische wagens, clubs en locaties die aan bod komen in GRID 2. Racers verdienen punten voor hun rijstijl en vormpeil in Drift events. Open Road racing is er met Touge events in Hong Kong, en spelers kunnen hun kans wagen in one-on-one, sprints waarbij geen contact is toegestaan.

De Street Racing categorie wordt gepresenteerd in Dubai, waar wagens op snelwegen langs de verbluffende wolkenkrabbers racen. Track Racing zien we in Yas Marina in Abu Dhabi, één van de meest ontwikkelde en boeiende racing circuits ter wereld die al vaak het decor was voor motorsport op het hoogste niveau.

De Drift modus is beschikbaar in carrière modus, split-screen en online. Elk Drift event bevat drie korte multi-car runs op technische secties waar hoeken en haarspeldbochten gecombineerd worden. Spelers moeten de hoogst mogelijke score halen, waarbij punten verdiend worden voor snelheid, hoek en duur van hun drift. Ook kunnen ze punten verdienen door dicht bij de drift markers op de hoeken te rijden. Drifting in GRID 2 vraagt spelers om op een andere manier naar de wagen te kijken.

GRID 2, de opvolger van BAFTA-winnaar Race Driver: GRID, snelt naar je toe vanaf dinsdag 28 mei voor Xbox 360, PS3 en PC en kan nu al besteld worden via pre-order.

GRID 2 Race driver

GRID 2 Race driver

No more articles