Codemasters kondigt vandaag aan dat het Super Modified Pack, de nieuwe DLC voor GRID 2.

Dit nieuwe pack is vanaf vandaag beschikbaar voor 480 Microsoft Points voor Xbox 360 en voor €4,99 te downloaden is via Steam. Morgen is de nieuwe DLC ook voor PS3 beschikbaar voor €4,99.

Het Super Modified Pack bevat 4 zeldzame uitgaves van wagens waar je mee kan racen in de single player van GRID 2, maar ook in de split-screen en de multiplayer modes. Elke nieuwe wagen werd in die mate bijgesteld om zo performant als mogelijk te presteren.

Het Super Modified Pack bevat:

  • Auto Gallery Nissan Skyline GT-R (R32);
  • Tomei Cusco Subaru Impreza WRX STI;
  • Mazda RX-7 PANSPEED;
  • 5ZIGEN Honda Civic Super Modified.

Sinds de release van GRID 2 hebben spelers reeds 50 miljoen overtakes gedaan, aan bijna 19 miljoen events meegedaan en ruim 240 miljoen kilometer afgelegd – het equivalent van 6000 keer rond de wereld of een reis naar Mars! RaceNet – de gratis online community hub voor Codemasters Racing Games – zorgt ervoor dat je je eigen resultaten en die van je vrienden en de community kunt blijven volgen en is het kloppend hart van de uitgebreide multiplayer mode.

Om het nieuws kracht bij te zetten geeft Codemasters ook een nieuwe video vrij met de nieuwe bolides uit het Super Modified Pack in actie op het beroemde Brands Hatch circuit. De trailer toont de nieuwe wagens in de Time trials mode.

No more articles