Een nieuwe racewereld staat in de startblokken nu GRID 2 van Codemasters zich een weg naar de winkelrekken baant.

Samen met de langverwachte release voor Xbox 360PS3 en PC, onthult Codemasters vandaag een nieuwe gameplay trailer waar getoond wordt hoe GRID 2 de beste wagens, events, locaties en bestuurders samenbrengt in een nieuwe wereldwijde competitie, World Series Racing.

In de lanceringsvideo razen supercars, waaronder de McLaren F1 GT en Pagani Huayra, door de straten van Parijs. Het beste van Touring Cars is er met de Volvo S60 BTCS, Gomez Competition GC 10.1 en BMW 320 trade paint rond Austria’s Red Bull Ring en Dodge Chargers. Tenslotte zien we hoe de Ford Mustang Mach 1 Twister Specials langs de Californische kust scheuren.

Van zodra GRID 2 beschikbaar is in de winkels zal RaceNet, Codemasters’ online community die de spelers hun Races, Rivals en Rewards opvolgt, in full version gelanceerd worden. Als het kloppend hart van GRID 2’s uitgebreide multiplayer component voegt RaceNet een groot aantal nieuwe functies toe, inclusief het leveren van nieuwe doelen en rivalen zodat spelers elke week voor een nieuwe uitdaging staan. Spelers zullen RaceNet Followers verdienen op basis van hun prestaties in het spel, kunnen clips met hun beste overtakes en meest spectaculaire crashes uploaden naar YouTube waarna ze te zien zijn op RaceNet, kunnen RaceNet Awards verdienen en zo veel meer. Spelers kunnen zich gratis inschrijven op de officiële Racenet website .

No more articles