Goed onthaalde online RPG bereikt al snel mijlpaal na heropening verkoop.

Ondanks het tijdelijk stopzetten van de first-party sales en het aanvullen van de winkelrekken om de speler zo een optimale game ervaring te bezorgen, heeft Guild Wars 2 al snel na het heropenen van de verkoop de mijlpaal van twee miljoen verkochte exemplaren bereikt.

Guild Wars 2, dat slechts twee weken geleden gereleased werd, spreekt tot de verbeelding van de internationale gaming community. Geregelde pieken van 400.000 spelers en het feit dat het spel na de eerste week op kop stond van de All Formats charts in verschillende Europese landen, tonen aan dat de vraag naar het spel niet afgenomen is.

Mike O’Brien, president en co – oprichter van ArenaNet, vertelt ons:

De reacties van over de hele wereld rechtvaardigen de tijd en zorg die we gestopt hebben in de ontwikkeling van Guild Wars 2 en hebben het spel gemaakt zoals het nu is. En dit is slechts het begin. We zijn continu bezig met het spel op punt te zetten om zo de spelers de beste ervaring te geven die ze van ons verwachten. Inmiddels zijn we al aan het werken aan nieuwe avonturen en elementen om te introduceren in deze dynamische online wereld.

No more articles