Herbeleef de jaren ’80 met de Super Adventure Box!

De “Super Adventure Box” is de laatste in een steeds groeiende lijst van regelmatige, gratis updates. Deze update dompelt Tyria onder in de stijl van een videogame uit de jaren tachtig. De update, die vanaf vandaag beschikbaar is, neemt de spelers mee naar een 3D – land vol gepixelde konijnen, gigantische paddenstoelen en elektronische retromuziek.

Aldus Colin Johanson, Game Director bij ArenaNet:

Het begon als een grappig idee. Oorspronkelijk wilden we ons gewoon wat amuseren met een valse 8-bit update, maar hoe langer het team ermee bezig was, hoe meer we beseften dat we eigenlijk echt iets cools in handen hadden. We gingen er vanuit dat de game community dit echt leuk zou vinden, en daarom hebben we ermee doorgezet.

De Super Adventure Box zal 1 maand beschikbaar zijn vanaf 1 april 2013 en is toegankelijk door een bezoekje te brengen aan Moto, een handige uitvinder die je in Rata Sum kunt vinden.

We hebben de klok dertig jaar teruggedraaid. Met retro videogames die deel uitmaakten van de tijdsgeest toen, hebben we de gameplay van Guild Wars 2 gemixt met de nostalgie uit onze kindertijd. Het resultaat is hilarisch!

De Super Adventure Box bevat:

  • Top Graphics
    De Super Adventure Box bevat meer dan 256 kleuren, en is zo een visueel festijn voor iedere gamer. Jouw personage heeft nog nooit een wereld zoals deze gezien!
  • Nieuwe Levels
    Drie levels boordevol paddenstoelen, puzzels, konijnen en nog veel meer.
  • Grote Beloningen
    Door verschillende beesten te verslaan verdien je extra beloningen, en kun je de virtuele wereld van Super Adventure Box gaan verkennen. Ruil deze rewards in voor wapens en skills door tegen de shopkeepers in de Box te praten, of koop er speciale Super Adventure Box wapenskins mee bij Moto, de uitvinder.

 

No more articles