Collector’s items, iedere gamer heeft wel ergens iets liggen van hun favoriete game die niet veel andere gamers in bezit (kunnen) hebben. Aan het grote aantal items kunnen we vandaag Gordon Freeman toevoegen.

Gaming Heads is trots dat het ons twee beeldjes van Gordon Freeman kan aanbieden. Deze beeldjes zijn net iets groter dan een halve meter en zullen 319,99 dollar en 339,99 dollar gaan kosten. Dit is omgerekend ongeveer 240 en 250 euro. Maar wie dit beeldje naar België wil krijgen, zal verrast worden met een verzendingskost van een dikke 50 euro. Uitgerekend zal het ons dus niet veel meer dan 300 euro kosten om het hele geval in onze woonkamer of gameroom te krijgen. Wat precies het verschil is tussen beide beelden is niet helemaal duidelijk te zien aan de afbeeldingen en de omschrijving.

Wie zo’n beeldje wel ziet zitten ondanks zijn prijs, moet er wel snel bij zijn. Er worden namelijk niet meer dan 500 van de duurste en 1000 van de goedkoopste beeldjes wereldwijd gemaakt, dus als je deze aan de haak kan slaan, heb je een heuse collector’s item in huis. Volg onze bron voor heel wat meer afbeeldingen van dit beeld.

No more articles