Nieuwe Spartan Ops missies en een Majestic Map Pack zijn onderweg.

In een nieuws update heeft 343 Industries nieuwe release data aangekondigd voor hun Halo 4 DLC plannen. De studio maakte bekend dat het Majestic Map Pack eind februari beschikbaar zou zijn. Het pack zou bestaan uit twee kleine mappen en een medium grote map en zou naar verluidt op 25 februari beschikbaar zijn, gevolgd door een Castle Map Pack op 1 april. Interessanter nog was dat er melding werd gemaakt van drie nieuwe Spartan Ops Episodes, welke de start zouden zijn van het tweede seizoen van de campagne gerelateerde DLC. Deze zou vergezeld zijn van multiplayer playlist updates en “Specialization” unlocks.

Hieronder volgt alvast een overzicht van hoe de releasekalender er zou uitzien.

De week van 21 januari : Spartan Ops Episode 6

Vijf nieuwe missies met bijhorende cinematics. Een (voorlopig) genaamde Forge Test playlist bestaande uit een kleine Forge map zoals Relay. De Pioneer en Pathfinder Specializations zouden voor alle spelers beschikbaar zijn.

De week van 28 januari : Spartan Ops Episode 7

Opnieuw vijf nieuwe missies met bijhorende cinematics.  Een Grifball playlist in Catch the Disease modus met als Specializations, Engineer en Stalker vrij voor alle spelers.

De week van 4 februari : Spartan Ops Episode 8

Ook vijf nieuwe missies met bijhorende cinematics. Een Team Doubles playlist in de 2 vs 2 modus met als Specializations, Rogue en Tracker vrij voor alle spelers.

Halo fans kunnen de komende weken in hun handen wrijven, dus hou de MasterChief maar op stand-by duty.

No more articles