Het laatste hoofdstuk in de bekroonde “Halo” franchise brengt nieuwe missies, wapens, online Co-op en nog veel meer in de console arena.

Grijp je controller en maak je gereed voor de Flood. “Halo: Spartan Assault” staat klaar om komende feestdagen woonkamers te bestormen over de hele wereld. Vandaag heeft 343 Industries, samen met Vanguard Games, aangekondigd dat “Halo: Spartan Assault” in december wereldwijd beschikbaar zal zijn voor digitale download voor Xbox One en voor Xbox 360.

“Halo: Spartan Assault” voor Xbox One en Xbox 360 zal gamers uitdagen in een oorlog op galactische schaal tegen een hardnekkige en overweldigende vijand van lang geleden: de Flood. Dek elkaar in de rug (letterlijk) in de online Co-op multiplayer modus boordevol actie, en start bijzonder sterk met een uitgebreid arsenaal van wapens.2 Met meer dan 30 uitdagende missies kun je langer dan ooit spelen met de volledig nieuwe online Co-op modus en de Operation Hydra uitbreiding die de single player campagne aanvult. “Halo: Spartan Assault” zal in december beschikbaar zijn op Xbox One en Xbox 360.

No more articles