Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een gratis downloadbare demo van Harry Potter for Kinect vrijgegeven op Xbox LIVE.

Met Kinect’s scantechnologie kan iedere speler zijn gezicht scannen om een unieke tovenaar avatar te creëren en met deze avatar te reizen door de avonturen uit de films. Harry Potter for Kinect staat gepland voor release in de herfst van 2012.

De downloadbare demo bevat een voorbeeld van drie mini-games: Quidditch Match –Seeker, waarin spelers een vliegende bezemsteel moeten beheersen terwijl ze proberen tegenstanders te ontwijken en de Gouden Snaai te vangen tijdens een Zwerkbal wedstrijd; Journey to the Lestrange Vault, waar spelers een kar moeten navigeren door de donkere en gevaarlijke ondergrondse grotten van de Goudgrijp bank om de kluis met daarin het fortuin van Lestrange te bereiken; en Destroy the Bridge, waarin de speler tegen Dooddoeners moet vechten voor een veilige doorgang over de exploderende Zweinstein brug.

Met Harry Potter for Kinect, gebaseerd op alle acht Harry Potter films, sluit je je als speler aan bij Harry Potter, Ron Wezel en Hermelien Griffel op een onvergetelijke reis door Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Genesteld in de toverwereld kunnen kinderen en ouders met Harry Potter for Kinect de simpele Kinect lichaam- en spraakherkenningstechnologie gebruiken om spreuken uit te spreken naar tegenstanders, te praten met professors, studenten en vrienden, Zwerkbal te spelen, vechten met Dooddoeners en meer. Spelers die hun magische vaardigheden beheersen kunnen het opnemen tegen hun tegenstanders in competitieve mini-games, of de krachten bundelen met familie en vrienden in co-op gameplay.

No more articles