Rockstar North heeft zich onlangs geëxcuseerd aan de gamers voor het uitstellen van de heist-missies. Maar één gamer blijkt toch al aardig wat details te hebben van deze missies nog voor deze officieel bevestigd zijn..

En het interessante is dat het lek komt van ‘DomisLive’, dezelfde Youtuber die onlangs details heeft gelekt van de ‘GTA Online’s Not A Hipster’-update. Dit wil niet zeggen dat deze details van de heists enige waarheid bevatten, maar ze mogen zeker en vast al als geruchten behandelt worden! Hieronder vind je een overzicht van de details en legt ‘DomisLive’ alles uit in onderstaande video.

Prison van rescue: – Criminelen kunnen een politiebusje onderscheppen en hun gang member bevrijden. Bij deze missie kunnen 16 criminelen en 16 politieagenten deelnemen. Beschikbaar voor rank 5 en wordt gestart door een telefoontje.

Drop off hooker: – Op de kaart zullen aanwijzingen getoond worden waar de speler een prostituee moet ophalen. Deze moet hij dan op tijd op haar bestemming zien te krijgen.

Funeral – Gang members moeten een luitenant zijn lijkkist escorteren door de stad. Vijandige gang members moeten de lijkwagen te pakken zien te krijgen en die vernietigen.

Territory Takeover – Spelers kunnen vechten over verschillende territoriums, hiermee kun je een aardig centje verdienen.

Fight Gangmate – Twee teams moeten een vuistgevecht met elkaar aangaan. De gang luitenant mag 2 spelers kiezen die beginnen met vechten.

Cop Territory – Politieagenten worden in een territoriumgevecht gedropt en moeten de vijandige gangs uitschakelen.

Ornate Bank Heist – Maak dat je achter de toonbank van een bank terechtkomt, open de kluis, steel het geld en neem het geld mee naar een ‘drop off’ locatie. 16 politieagenten en 4 criminelen kunnen deze missie starten

FIB Grab – Laat je glijden langs de FBI-toren, breek in, download data en ontsnap. 4 crewmembers, 3 glijders, 1 bestuurder, 16 politieagenten en 4 criminelen kunnen deze missie starten.

No more articles