Square Enix blijft met mondjesmaat rare berichten de wereld insturen over hun te verwachten game Murdered: Soul Suspect.

Waarbij de studio gisteren via een mysterieus Twitterbericht nieuws over deze nieuwe game de wereld instuurde, krijgen we nu via hun Twitterkanaal een onscherpe foto te zien van een man die op de grond ligt. En fans zouden fans niet zijn als ze al snel diezelfde foto scherper maakten. Maar ondanks dat is het mysterie nog even groot.

De scherpere versie van de afbeelding.

De scherpere versie van de afbeelding.

Murdered: Soul Suspect neemt spelers mee naar een gloednieuwe en mysterieuze wereld waarin het misdrijf persoonlijk is en de aanwijzingen net buiten bereik liggen. Murdered: Soul Suspect biedt een nieuwe kijk op het actie/adventure-genre en daagt spelers uit om het waarschijnlijk moeilijkste misdrijf ooit op te lossen: dat van hun eigen moord.

In Murdered: Soul Suspect kruipen spelers in de huid van Ronan O’Connor, een detective met wisselende successen, wiens leven vroegtijdig wordt beëindigd door een brute en meedogenloze moordenaar. Niet in staat om verder te gaan en gevangen in het voorgeborchte Dusk, kan hij pas vrede vinden als hij het recht vanuit het hiernamaals kan laten zegevieren.

Met zijn nieuw verworven bovennatuurlijke vaardigheden kan Ronan het dorp Salem (Massachusetts) verkennen vanuit het schimmige hiernamaals. Ronan is niet in staat om te communiceren met de rechercheurs die op zijn zaak zijn gezet en moet de gedachten van de levenden lezen om hun handelingen te beïnvloeden. Als onderdeel van zijn onderzoek moet hij de geesten van vroegere burgers uit Salem ondervragen om de puzzelstukjes bij elkaar te leggen, terwijl hij het opneemt tegen demonische geesten om zijn ziel te redden en de schokkende waarheid te ontdekken over degene die verantwoordelijk is voor zijn dood.

Jaag op aanwijzingen op www.murdered.comwww.facebook.com/murdered en www.twitter.com/murdered om erachter te komen hoe je het recht kunt laten zegevieren. Murdered: Soul Suspect is begin 2014 verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

No more articles