Na de gesloten bèta op de PS4 nodigt Io-Interactive nu tevens alle PlayStation Plus-leden uit om de HITMAN-bèta te proberen op 4 maart. 

“Onze initiële bèta was een extreem bruikbaar moment voor ons nieuwe HITMAN-spel, omdat het ons veel inzicht heeft gegeven in het functioneren van de server-spelmechanismen onder druk. Veel van die drukpunten worden momenteel versterkt voor release”, aldus Hannes Seifert, Studio Head bij Io-Interactive.

“Nu heeft Sony ons de kans gegeven om alles nog groter aan te pakken en een paar zaken te valideren die we in eerste instantie tegenkwamen. Daarom nodigen we iedereen uit die PlayStation Plus-lid is om dezelfde bèta te proberen. Je hoeft het spel dan niet te pre-orderen. Op deze manier kunnen we echt een stresstest voor onze serverconfiguratie organiseren. Dat is voor ons een cruciaal onderdeel, dat helemaal in orde moet zijn.”

Onderstaande trailer neemt je mee naar de thermische baden van Hotel Gallard in Boedapest uit de originele Codename: 47 en de Chilean Delgado-wijngaard van Blood Money, en maakt daarbij een reis langs een aantal iconische Hitman-momenten.

No more articles