Sony Computer Entertainment Europe heeft het PlayStation Plus-aanbod van mei aangekondigd met indrukwekkende games als Hitman: Absolution, Catherine en MALICIOUS. Vanaf 1 mei kun je al deze PlayStation 3-titels downloaden!

In Hitman: Absolution ga je het morele dilemma van Agent 47 aan, die het meest ingewikkelde contract uit zijn hele carrière voor zijn kiezen krijgt. Hij moet kiezen tussen de wensen van zijn agentschap en het leven van een bekende. Om de waarheid aan het licht te brengen, heeft hij al zijn overlevingsvaardigheden nodig.

Na meerdere onverklaarbare sterfgevallen in de stad, begint het er in het psychologische horroravontuur Catherine voor Kevin steeds duisterder uit te zien. Als hij een onweerstaanbaar mooie vrouw tegen het lijf loopt, worden zijn nachtmerries werkelijkheid.

In de ongewone actiegame MALICIOUS ligt het Koninkrijk van Santville in duigen en zijn de troepen van de verraderlijke Koning Eldrake afgeslacht. In deze chaotische wereld speel jij een geest die opgeroepen is door de profeten om te vechten tegen het kwaad dat bekend staat als de MALICIOUS.

Game jij graag waar en wanneer je maar wilt? Pak dan gauw je PlayStation Vita en leef je uit met de unieke en populaire shootergame Sine Mora, die vanaf 8 mei beschikbaar is op PS Plus. Ook kun je je vast verheugen op 15 mei: de publicatiedatum van de indrukwekkende en innovatieve ruimteshooter Velocity Ultra HD, met zijn ultrascherpe en stijlvolle graphics.

PS Plus-leden krijgen toegang tot een uitgebreid aanbod exclusieve games van de hoogste waardering voor PS3 en PS Vita zolang het abonnement loopt. Daarbovenop krijgen leden ook nog de beste aanbiedingen in de PlayStation®Store.

PS Plus-leden hebben ook toegang tot talloze exclusieve mogelijkheden en functies, waaronder 2GB cloud-opslag (1GB voor PS3 en 1GB voor PS Vita) voor opgeslagen spelgegevens. Dit komt bijzonder goed van pas voor leden die gebruikmaken van de Instant Game Collection. Geniet van automatische updates en toegang tot bèta’s, een groot aanbod exclusieve dynamische thema’s en PlayStation Network-avatars. PS Plus is onmisbaar in 2013!

PS Plus is ook beschikbaar voor PS Vita waardoor de dienst nu op twee platforms beschikbaar is voor één prachtige prijs. Een jaarabonnement kost €49.99 en een abonnement van 90 dagen kost €14.99. Geniet van fantastische mogelijkheden zoals exclusieve toegang, speciale mogelijkheden en dikke kortingen.

No more articles