Infinite Crisis is de eerste MOBA – game gebaseerd op het DC Multiverse en staat gepland voor herfst 2013

“We kijken ernaar uit om Infinite Crisis, een game die een competitieve ervaring biedt met de DC Comics kennis, traditie én personages, aan het MOBA – genre toe te voegen,” aldus Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Turbine is een pionier in online gaming en dit gecombineerd met de wondere wereld van DC Comics voeren zij een gameconcept uit dat het MOBA – genre uitbreidt.”

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Infinite Crisis aan, een nieuwe multiplayer online battle arena (MOBA) game ontwikkeld door Turbine, de studio onder andere bekend van de free-to-play online game The Lord of the Rings Online. Infinite Crisis is een free-to-play game met een grote verscheidenheid aan DC Comics – personages en staat gepland voor release in 2013 voor PC.
Infinite Crysis MOBA game

Infinite Crysis MOBA game

Over Infinite Crisis

Infinite Crisis is een nieuwkomer in het razend populaire MOBA – genre en biedt een bloedstollende competitieve player vs. player vechtervaring gesitueerd in het legendarische DC Multiverse – een wereld waarin bekende DC Comics – personages opnieuw zijn ontwikkeld op verrassende manieren. Infinite Crisis geeft spelers, met een breed gamma aan DC Comics helden en schurken, de controle over bizarre versies van favoriete characters uit het hele Multiverse zoals Nightmare Batman en Gaslight Catwoman die het opnemen tegen bekende personages als Green Lantern en The Flash.

“Het Turbine team is zeer enthoustiast om Infinite Crisis aan de wereld te onthullen en het MOBA – genre met nieuwe kenmerken uit te breiden,” aldus Jeffrey Steefel, Executive Producer, Turbine. “We maken gebruik van jarenlange ervaring in het online game universum om innovaties toe te voegen aan het MOBA – genre met een game vol snelle actie, een uitgebreide verhaallijn, omgevingen die vernietigd kunnen worden en een grote verscheidenheid aan iconische DC Comics karakters.”

Bèta Registratie

Registreer voor de Infinite Crisis bèta via de officiële website!

Infinite Crisis MOBA Game

Infinite Crisis MOBA Game

No more articles