Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat de populaire serie Invizimals later dit jaar voor het eerst zal uitkomen voor PlayStation 3 en Vita.

Invizimals: De Bondgenoten voor PS Vita en Invizimals: Het Verloren Koninkrijk voor PS3 bevatten fantastische nieuwe avonturen die alle jonge monsterjagers zullen uitdagen Invizimals te gaan vinden en vangen, in onze wereld en die van hen!

Fans van de PSP-games van Novarama Technology, Invizimals, Invizimals: Shadow Zone en Invizimals: The Lost Tribes, zullen uitkijken naar de gloednieuwe PS Vita-game Invizimals: De Bondgenoten, waarin Augmented Reality wordt gebruikt om de echte en de virtuele wereld te laten samenvloeien, waardoor je overal talloze unieke Invizimals kan vinden. En voor wie de magische wereld van de Invizimals wil verkennen, is er nu ook het PS3-actieavontuur Invizimals: Het Verloren Koninkrijk. Allebei zijn het fantastische, op zichzelf staande avonturen met uitdagende gameplay en leuke minigames en samen bieden de titels volledige exclusieve Cross-Platform ervaringen. Voor het eerst kunnen spelers van Invizimals: De Bondgenoten door middel van Cross-Play contact maken met spelers van Invizimals: Het Verloren Koninkrijk op PS3 en zo met vier spelers de strijd aangaan of bonusonderdelen versturen of ontvangen via het coöp-speltype.

Invizimals: De Bondgenoten (PS Vita)

De mysterieuze, kleine Invizimals leven overal om ons heen, maar je kunt ze alleen zien via je PS Vita. In deze spannende nieuwe game voor PS Vita moet je de Invizimals naar een nieuwe veilige plek brengen na de komst van een gevaarlijke nieuwe vijand. Met de intuïtieve besturing van de PS Vita help je de Invizimals een nieuw dorp bouwen en hun gemene nieuwe vijand verslaan. Je kunt niet alleen gebruikmaken van de kenmerken van de PS Vita, zoals het scherm (touchscreen), het achter-touchpad, de bewegingssensor en de achtercamera, maar Invizimals: De Bondgenoten bevat ook geavanceerde technologie voor toegevoegde realiteit voor het vinden en vangen van de Invizimals.

Samen met de nieuwe minigames maakt dit Invizimals: De Bondgenoten tot een magische ervaring zoals je nog nooit hebt beleefd! Je kunt je Invizimals laten evolueren om ze sterker te maken en een verzameling van 150 unieke wezens opbouwen om te zoeken, te vangen en mee te vechten op je PS Vita, dus je beleeft er eindeloos plezier aan.

Invizimals: Het Verloren Koninkrijk (PS3)

Jonge ontdekkers die van actie en avontuur houden, kunnen met de gloednieuwe game Invizimals: Het Verloren Koninkrijk voor het eerst kennismaken met de wereld van de Invizimals. In deze game, die exclusief voor de PS3 is ontwikkeld door Magenta Software, ontdek je het verloren koninkrijk door de ogen van Hiro, een jonge ontdekker die een magische poort vindt die toegang geeft tot een fantastische nieuwe wereld.

Je kunt jezelf veranderen in een van je favoriete Invizimals en de unieke vaardigheden van de Invizimals gebruiken om een sterk robotleger te verslaan dat het verloren koninkrijk aanvalt. Los puzzels op tijdens je reis door zes exotische werelden over land, door de lucht en over zee.

Cross-Play functies

Of je nu de Invizimals helpt in de PS Vita-versie of hun magische wereld verkent op de PS3, je kunt altijd verbinding maken met je vrienden en je evoluerende personages uitwisselen tussen de twee platformen, PS Vita en PS3.

Ga met zijn vieren de strijd aan in het multiplayer-speltype en verstuur je Invizimals van je PS Vita naar je PS3 zodat ze ook mee kunnen doen. Als je klaar bent, zet je ze weer terug op je PS Vita en kun je ze gebruiken om te strijden tegen je vrienden.

Invizimals-franchise

En de zoektocht naar Invizimals wordt groter dan ooit! Er wordt op dit moment gewerkt aan een 26-delige tekenfilmserie, nieuwe ruilkaarten en een app die de Invizimals tot leven brengt op je PS Vita of een mobiel apparaat.

Panini, de uitgever van het maandblad Invizimals in Spanje en Portugal, heeft verschillende series stickers en verzamelspullen uitgebracht.

 

No more articles