[section_title title=Tijdsgebrek]

Een gebrek aan tijd leidt tot een gebrek aan kennis

Natuurlijk kunnen we niet allemaal technologische experts zijn. Een gebrek aan tijd is de belangrijkste reden dat mensen te weinig verstand hebben van gadgets, zo zeggen ze. Twee van de drie Europese ouders zeggen dat ze het te druk hebben om de nieuwste trends bij te houden. In de Benelux is dit voor 52% van de ouders het geval.

31% van onze ouders – één op de vijf Europese – zou wel meer willen weten over technologie, maar heeft geen idee waar te beginnen. Ondertussen vindt één op de vier ouders het niet nodig om meer technologische kennis te vergaren, omdat andere gezinsleden al beschikken over die expertise.

Jim Ryan, President en CEO van Sony Computer Entertainment Europe zegt:

Het aloude idee dat alleen jongere mannen verstand hebben van technologie is volkomen achterhaald, zo blijkt uit dit onderzoek. Het hele gezin gebruikt technologie, of het nu gaat om huiswerkbegeleiding op de laptop, het kijken van een Blu- ray, het opnemen van een favoriet tv-programma of het samen spelen van een game. Ik ben benieuwd wat in de toekomst de invloed is van nieuwe technologieën op het gezinsleven.

1 2 3
No more articles