Vandaag geeft Konami de eerste character-centric DLC voor haar best verkopende titel Metal Gear Rising: Revengeance.

De DLC Jetstream wordt zowel voor de PlayStation 3 als voor de Xbox 360 vrijgegeven en bevat content wat zich richt op het personage Sam. Hij was al te zien in de game. De nieuwe DLC voegt een nieuw hoofdstuk toe waarin naar voren komt hoe en waarom het personage in de game terecht gekomen is. In plaats van Raidens verhaallijn, zie je met behulp van de DLC Jetstream de verhaallijn van het speelbare personage Samuel Rodrigues.

Sam – ook wel de ‘Cool Brazillian wind’ genoemd – was een eenzame zwaardvechter die terreur en chaos verspreidde in de onderwereld van Latijns-Amerikaan. Hij moet als een deel van zijn training zijn mannetje kunnen staan in de wereld van misdadigers, vervolgens arriveert hij in Denver, Colorado. Gedurende het verloop van de DLC kunnen de gebruikers de gebeurtenissen ervaren wanneer hij ‘World Marshall’ uitdaag om zijn vaardigheden te testen. Als de spelers met Sam de verschillende levels van de Revengeance game doorlopen, wordt uiteindelijk het verhaal van de populaire rivaal van Raiden onthuld.

Metal Gear Rising: Revengeance brengt de befaamde Metal Gear franchise naar een nieuw level, waar de focus ligt op de razendsnelle actie met een zwaard. De game is mede-ontwikkeld door Kojima Productions en Platinum Games, die samen het verhaal vertellen van Metal Gear universum met pure actie.

De Jetstream DLC kost €9,99 voor de PlayStation 3 en 800 Microsoft Points. Een derde DLC pack die focust op de robot Blade Wolf volt spoedig, details hiervan worden later bekend gemaakt.

 

No more articles