Op 5 maart 2014 organiseert Ubisoft in samenwerking met Gamingcenter Botkamp, Redbull en Viacom/Comedy Central het ultieme South Park Community event voor 50 Belgische South Park Fans.

50 fans van de serie krijgen de kans om de game als allereerste aan de tand te voelen en krijgen die avond de ultieme South Park ervaring voorgeschoteld met tal van activiteiten en gaan huiswaarts met een goed gevulde goodiebag.

Hoe kan je deelnemen?
Ga naar onze Facebookpagina en neem deel aan de wedstrijd om kans te maken op jouw plek op 5 maart! Fans kunnen eveneens deelnemen via onze partners en worden bekendgemaakt op http://on.fb.me/1mvArEN.

Het Programma:

  • 18:00 Welkom
  • 18:30 Maak kennis met de South Park serie
  • 18:45 Speel The Stick of Truth in Avant Première
  • 22:00 All new South Park Episode op groot scherm
  • 22:30 South Park Quiz (Win een Exclusieve Prijs)
  • 23:00 Screw you, go home!

De ultieme South Park fan gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag met de exclusieve Grand Wizard Cartman figurine van Kidrobot& de game! De Grand Wizard Cartman figurine is niet beschikbaar in de winkel (zie bijlage).

Geschreven en ingesproken door de makers van South Park Matt Stone en Trey Parker, is South Park: The Stick of Truth de ultieme South Park game. Rust jezelf uit met legendarische wapens en ga de strijd aan met onderbroekkabouters, hippies en andere kwaadaardige krachten. Ontdek de verloren Stick Of Truth en verdien je plek aan de zijde van Stan, Kyle, Cartman en Kenny als hun nieuwe vriend. Slaag, en je bent de redder van South Park. Faal, en je zult voor altijd bekend staan… als loser.

South Park: The Stick of Truth is verkrijgbaar vanaf 6 maart aanstaande voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

No more articles