Vanmorgen zijn de eerste afbeeldingen van de $99 Kickstarter console vrijgegeven, waarin de Ouya in zijn context geplaatst wordt. Een hand geeft de console een referentie en hieruit blijkt deze extreem klein uit te vallen, oordeel zelf!

De vormgeving kan het beste vergeleken worden met een in de was gekrompen GameCube. De controller zal dus in tegenstelling tot de console zelf een pak groter uitvallen.

Verder gaat de Ouya console ook de populaire media player XBMC, en internationale radio speler Tunein bevatten. Deze laatste is een gratis dienst waarmee je muziek, sport en nieuws van over de hele wereld kan streamen.

Dit uniek project, gefinancierd door de Kickstarter community, brengt de hardware van een tablet met het gemak van een console samen. De makers doen er verder alles aan om de community tevreden te stellen door de console zo open mogelijk te maken en homebrew aan te moedigen. Een project om zeker in de gaten te houden…

Update:

Recente berichten maken duidelijk dat de Ouya console tot vier controllers gaat ondersteunen.  Geïnteresseerden kunnen extra geld investeren in Ouya via Kickstarter en zo de extra controllers ontvangen bij de lancering. De fashion police meldt dat de controllers mooi assortie met de console geleverd gaan worden.

No more articles