Twee volledige games, vijf bonuspacks, één fantastische prijs!

Dat is de slogan waar Xbox zijn spelers mee warmt probeert te maken voor de aanschaf van de ultieme collectie waarin seizoen 1 en 2 verzameld zijn.

Nadat Season 1 in november 2010 werd uitgebracht, kwam het tweede er één jaar later aan. De bekroning van Kinect Sports als BAFTA Family Game of the Year was natuurlijk het startsein om de beide games te bundelen in een Ultieme Collectie. 13 sporten en verscheidene mini-games in verschillende modi te spelen: online of offline, competitief of samenwerkend, alleen, met een vriend via Xbox Live of in party mode in je huiskamer.

Bowlen, boksen, atletiek, tafeltennis, beachvolley, voetbal, basketbal, american football, golf, skiën, tennis, honkbal en darts beoefen je allemaal met een zwaai van je armen en/of benen. Jouw lichaam bepaalt hoe goed je het doet en je teammates juichen je vanuit de zetel toe voor die laatste strike of een schitterende goal.

De uitbreidingscontent bestaat zoal uit: nachtelijke skitochten, de laatste 9 holes, basketbalactiviteiten en uitdagingen voor alle sporten!

Keuze genoeg uit het rijtje van sporten en ook de partymode geeft er een leuke meerwaarde aan. Vooral het publiek aanzetten tot een wave is een leuke aardigheid en ook de avatars die je kan kiezen zijn fun.

Helaas zien wij de meerwaarde niet in van de bundel: er zijn al enkele DLC’s geweest die de beide seizoenen de nodige aanvulling gaven, dus waarom zou je dan nog deze Ultimate Collection aanschaffen?

Besluit

Voor de mensen die één of beide seizoenen in huis hebben, is dit eigenlijk een overbodige aankoop, maar voor de mensen die starten met Kinect is het wel een aanrader.

Kinect-Sports-Ultimate-Collection

No more articles