Kinepolis brengt de League of Legends World Championship Finals live vanuit Paleis 12 in Brussel en Berlijn op 19 oktober 2015  naar het grote scherm. E-sport is big business en enorm populair!

Op 24, 25 en 31 oktober 2015 kunnen de grootste gamefanaten van België hun hart ophalen in Kinepolis. Kinepolis, Coca-Cola en Riot Games slaan de handen in elkaar voor het “League of Legends” wereldkampioenschap 2015 en streamen de halve finales live vanuit Paleis 12 in Brussel en de grote finale live vanuit Berlijn.

 
Deze meeting is een fantastische bijeenkomst waarbij de games beleefd en bekeken kunnen worden. De twee halve finales op 24 en 25 oktober bereiden de fans voor op de ultieme battle tussen de twee sterkste teams. De grote finale, en tevens de laatste wedstrijd van dit seizoen, wordt live uitgezonden op 31 oktober. Na de eerdere voorrondes in Parijs en Londen strijkt “League of Legends” neer in Paleis 12 in Brussel. De twee voorstellingen, waarvoor elk 10.000 tickets beschikbaar waren, waren in enkele uren uitverkocht. Ook de tickets voor de finale in Berlijn zijn in een recordtempo uitverkocht.

League of Legends World Championship Finals 2
De halve finale op 24 oktober begint om 15u30. De tweede halve finale op 25 oktober begint om 13u30 en beide uitzendingen vinden plaats in Kinepolis Antwerpen en Luik. De uitzending in Antwerpen is in het Engels, in Luik in het Frans. De finale op 31 oktober begint vanaf 11u30 en vindt plaats in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk en Luik. Tickets kosten €16 en €14 met je Kinepolis Student Card.

No more articles