Na de vorige bonus content die Dice vrijgaf aan de premium gebruikers van battlefield 3, waren de verwachtingen hooggespannen. Logisch, aangezien de spelers die nog niet in het bezit waren van de DLC Back to Karkand, deze gratis en voor niets kregen bij de content drop van juni.

Geen klein cadeautje als je het ons vraagt, tegenwoordig kost een DLC pakket algauw 15 euro. Jammer genoeg kon Dice die verwachtingen deze keer echter niet inlossen. De vele premium gebruikers die al héél de maand augustus rijk halzend uitkeken naar meer van dat lekkers bleven een beetje hongerig achter. Er was deze keer namelijk geen nieuwe ingame content voorzien, in de plaats daarvan moesten de premium gebruikers genoegen nemen met een exclusieve video van de nieuwe uitbreiding Armored Kill en een reeks concept art afbeeldingen. Je kan gerust zeggen dat de bonus content van augustus wat magertjes oogt tegenover die van in juli. Ook de community heeft dat opgemerkt en gaat niet akkoord met de aanpak van Dice. Om hun mening kracht bij te zetten, hebben enkele Battlefield 3 spelers het heft in eigen handen genomen en een petitie opgestart tegen het beleid van ontwikkelaar Dice. Op deze manier hoopt de community alsnog content te krijgen waar ze wel tevreden mee kunnen zijn.

Of deze petitie daadwerkelijk iets zal opleveren valt te betwijfelen, maar wie niet waagt niet wint. Wil jij ook deze petitie tekenen, dan kan dit op de onderstaande link.

www.change.org/petitions/ea-dice-battlefield-3-change-adjust-august-bonus-content-drop#

De hoop op een modus met dino’s wordt nu wel heel klein.

No more articles