Wie kent hem niet, de groene kikker die angstig de weg wou oversteken om in het riviertje aan de overkant te springen. Konami koestert blijkbaar groot gemis en is dus van plan om met een nieuwe Frogger game op de proppen te komen!

Vandaag kondigt Konami Digital Entertainment GmbH de terugkeer aan van de oude veteraan Frogger, met Frogger: Hyper Arcade Edition. In het voorjaar van 2012 is de game verkrijgbaar via het PlayStation Network voor de PlayStation, via Xbox LIVE Arcade voor de Xbox 360 en via WiiWare voor de Wii.

De klassieke mix van vaardigheden en snelheid keert terug in de meest uitdagende vorm ooit Frogger: Hyper Arcade Edition. De game heeft het kernmechanisme geüpdate en bevat een schat aan nieuwe content en ideeën. Al 30 jaar worden auto’s ontweken, op stukken hout gesprongen en wegen overgestoken. Met deze game kunnen spelers kiezen voor de klassieke of de gloednieuwe gamemodes, waaronder Tile Capture, Battle Royale en Freak Out als uitbreiding op de uitdagende ren en ontwijk gameplay van Frogger.

biedt de spelers ook de mogelijkheid hun game-ervaring aan te passen met verschillende skins. Van de moderne neon stijl van Hyper Arcade tot de 8 bits sprites van de originele Frogger, de klassieke Castlevania titels en zelfs Contra. Competitieve types kunnen het ook opnemen tegen vrienden of de CPU, met maximaal vier spelers, om er zo achter te komen wie de beste kikker is.

No more articles