Konami Digital Entertainment GmbH komt met de eerste gratis update en DLC voor de verbluffende PES 2013 titel.

Net als bij de vorige games uit de reeks, is Konami vastberaden constant te verbeteren en aan te vullen bij PES 2013. De eerste DLC komt tegelijkertijd uit met de release van de game voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De eerste DLC voegt drie stadions toe onder licentie van de onlangs gepromoveerde Spaanse clubs en de laatste updates van de kits van de 37 clubs onder licentie, waaronder Olympique Marseille, Ajax Amsterdam, FC Porto, Besiktas Istanbul en Corinthians Sao Paulo. Een tweede DLC volgt midden oktober met alle zomer transfers, meer stadions, UEFA elementen, team updates en online updates. Meer informatie wordt binnenkort vrijgegeven.

De eerste update is beschikbaar in oktober en verhoogt de online beleving van de game. De update introduceert een Ranking systeem en voegt een Widget systeem toe, dat als snelkoppeling dient voor het verzamelen van vrienden voor online wedstrijden. Maximaal 8 mensen kunnen tegelijkertijd een wedstrijd van PES 2013 spelen. De download voegt ook een Community modus toe waar vrienden automatisch geselecteerd worden uit een vooraf opgestelde lijst en houdt vervolgens de behaalde resultaten bij.

De gratis update opent het Incentives element van de myPES Facebook app, waarin prestaties worden beloond en kan worden gedeeld via sociale netwerken. Gebruikers kunnen ook een wedstrijd tijdens de rust bewaren en de tweede helft later spelen. De Master League Online fans worden gekoppeld aan gebruikers van hetzelfde niveau door middel van het Rival Ranking systeem.

No more articles