Vandaag brengt Konami Digital Entertainment GmbH het nieuws over belangrijke wijzigingen in Europa naar buiten. Binnen de Europese landen is het plan aangekondigd om met de holding Konami Digital Entertainment B.V. te fuseren en onder de B.V. bedrijfsstructuur een nieuw hoofdkantoor te vormen in het Verenigd Koninkrijk.

Konami Digital Entertainment B.V. gaat fungeren als het Europese hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. De lokale kantoren in Frankrijk, Duitsland, Spanje en UK behouden hun regionale verantwoordelijkheden. Op elke locatie gaat Konami de samenwerking aan met de consument om zo een meer lokaal product en service aan te bieden. Deze veranderingen worden doorgevoerd aan het begin van het nieuwe boekjaar van Konami in april 2013.

Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH:[blockquote]Deze wijzigingen komen overeen met de spannende en uitdagende tijd voor de video game uitgevers. We willen onze betrokkenheid in elk gebied aan de consument laten zien door nauwe relaties aan te gaan. Zo krijgen we een beter beeld van wat zij willen en nodig hebben. Op deze manier komen we dichterbij de consument en profiteren we daar allemaal van.[/blockquote]

No more articles