Konami wil Europese PES studio oprichten om haar best verkopende voetbalgame verder te ontwikkelen en is daarom op zoek naar talent om hun nieuwe, compleet op PES gerichte studio in het Verenigd Koninkrijk te versterken.

Konami bevestigt nogmaals haar vastberadenheid om de Pro Evolution Soccer serie te blijven ontwikkelen, door een speciale Europese vleugel op te zetten van het in Tokio gebaseerde PES Productions team. Het nieuwe satellietkantoor is erop gericht de plaatselijke voetbalcultuur in de PES game te verwerken, waardoor de langlopende serie fris en spannend blijft. Er wordt al gewerkt aan het werven van toptalent voor de nieuwe studio en Konami zal geïnteresseerden uitnodigen om te solliciteren tijdens de Games Developer Conference Europe (GDC Europe), die op 13 en 14 augustus in Keulen zal worden gehouden.

De nieuwe studio wordt gevestigd in Londen en richt zich op de PES projecten voor high-end consoles en PC’s. Shinji Hirano, president van Konami Digital Entertainment GmbH, vertelde ons het volgende:
[blockquote]Dit zijn enorm spannende tijden voor de PES serie. Wij zijn op zoek naar een aantal creatieve mensen die ons kunnen helpen PES naar een hoger niveau te tillen. Omdat Konami vastberaden is ervoor te zorgen dat PES de schoonheid van het Europese voetbal recht doet, zijn wij op zoek naar mensen die de essentie van dit mooie spel weten te vatten en het tot leven kunnen brengen. Wij kijken ernaar uit om geïnteresseerde partijen op de GDC Europe te ontmoeten.[/blockquote]

Konami zal cv’s aannemen op stand #165, op GDC Europe, die op 13 en 14 augustus plaatsvindt in Keulen.

No more articles