Sommige gamers worden omschreven als mensen zonder leven. Voor die mensen hebben wij goed nieuws, want als je geld teveel hebt, kun je nu een leven kopen op eBay.

Dit is niet zomaar een leven, dit is het leven van Shane Butcher. Hoewel je niet letterlijk zijn leven kunt kopen, houdt dit toch vrijwel in dat je al zijn bezittingen kunt overkopen. Butcher mag dan wel niet bekend of heel belangrijk zijn, hij is toch eigenaar van 3 gamestores, R.U. Game? genaamd. Naast deze 3 stores omvat de verkoop ook zijn huis en appartement, inclusief de inboedel. Naast dit zitten hier ook zijn 3 auto’s, 3 kajakken en zijn persoonlijke zeldzame gamecollectie. In deze collectie zitten Panzer Dragoon Saga en MIB Neo Geo, deze twee games zouden waarschijnlijk heel wat opbrengen als ze apart verkocht zouden worden.

Volgens hem staat zijn personeel 110% achter hem en zijn ze bereid de nieuwe toekomstige eigenaar zo goed mogelijk te begeleiden. Butcher blijft nog 6 maanden als consultant werken in zijn zaak en zal ervoor zorgen dat alles aan papieren voor een jaar in orde is.

Dit alles lijkt heel wat geld te gaan kosten, maar het prijskaartje is aan de lage kant. Alles kan van jou zijn als je bereid bent om hier 3.5 miljoen dollar (2,85 miljoen euro) voor te betalen. Zeg nu zelf, voor een leven is dit toch redelijk goedkoop, niet?

No more articles