DriveClub, de PS4-racer die in 2014 verscheen, krijgt een allerlaatste update van niet minder dan 5,75GB. Dit gratis pakketje voegt 15 urban tracks toe aan het spel die eerder al te spelen waren in DriveClub VR, de Virtual Reality variant van de gelijknamige game.

Het zal het laatste wapenfeit zijn van ontwikkelaar Evolution Studios, die helaas eerder dit jaar de deuren moest sluiten. In de changelog vinden we dan ook de afscheidswoorden “Thanks for your support. Thanks for your commitment. Farewell.

driveclub-21

DriveClub had een wat lastige launch, te wijten aan het feit dat de game niet afgewerkt was toen het op de markt verscheen. Het duurde maanden en kostte verschillende patches alvorens het spel de racer was die Evolution Studios ongetwijfeld van in het begin voor ogen had. De ontwikkelaar bleef echter luisteren naar de community en uiteindelijk groeide DriveClub uit tot een van de betere racegames van het moment.

Toch is dit niet het einde van de studio want Codemasters, die andere grote racegame-ontwikkelaar, nam het team van Evolution over. GameSnack hoop daarom alvast op een (spirituele) opvolger van DriveClub in de toekomst!

No more articles