GameSnack: Benelux lifestyle gaming website

Er zijn bloed, zweet en tranen gevallen, maar vanavond heeft GameSnack eindelijk zijn deuren voor het grote publiek wijd open gezet! Maar waarom nog een nieuwe gaming website op poten zetten als er al genoeg andere sites bestaan? Wij zijn niet zomaar een nieuwe gaming website, wij gaan verder waar onze concurrenten stoppen! Wij komen met innovativiteit! Wij komen met lifestyle!

Gaming is niet zomaar even een spelletje spelen op je favoriete console. Gaming is zoveel meer dan dat: het is een levensstijl! We staan op met games, we eten games, we gaan slapen met games! Maakt ons dat asociaal? Helemaal niet! Multiplayer ervaringen brengen mensen zelfs dichter bij mekaar! Denk maar aan de LAN party’s, plezier alom!

Maar wat heeft dit allemaal te maken met GameSnack? Wij stappen af van de ellenlange saaie berichtgeving en verleggen het zwaartepunt naar de gamer zelf. Via deze filosofie wil het GameSnack team gaming erkennen als een levensstijl en hierrond een solide en volwassen community opbouwen.

Redactieleden aan het woord

Snacker Jef

Wat ooit begon als een verre droom, is nu harde realiteit aan het worden.  Enkele maanden geleden grapten we er nog leuk over, maar vandaag staan we aan het begin van een nieuw avontuur. Met een bagage aan kennis en motivatie bouwen we GameSnack steen voor steen op. GameSnack is een medium waarbij we de kwaliteiten van onszelf willen gebruiken om gamers een stem te geven. Laat van jullie horen en maak van GameSnack een verder succesverhaal!

Snacker Andy

Voordat Jef, het creatieve brein achter GameSnack, mij aansprak om deel uit te maken van zijn revolutionair team, was ik actief als hoofdredacteur bij een andere website. Het is misschien moeilijk te geloven, maar Jef en ik waren destijds ook al collega’s. Op een dag wist hij me te vertellen dat hij bezig was aan een nieuw concept, GameSnack, en hij mij graag in zijn team zou willen hebben vanwege mijn jarenlange expertise. Zonder enige aarzeling had ik mijn ja-woord gegeven, om samen met hem en onze geweldige crew de website groot te maken.

Snacker Pieter

Net zoals Andy was ook Jef geen onbekende voor mij. Wij waren reeds collega’s op een vorige site en we deelden dezelfde passie voor games. Ook ik kreeg van Jef te horen dat hij me graag in het team wou hebben. Niet vanwege mijn jarenlange expertise, maar wel voor mijn doorzettingskracht en creativiteit waarmee ik de vorige site recht hield op vlak van gamenieuws. Ook ik twijfelde geen seconde om op het denkbeeldige schip te springen. En na maanden achter de schermen aan dit schip te werken, is het nu eindelijk klaar om aan de reis te beginnen. Laten we er iets moois van maken!

Snacker Glenn

Hoe ik juist bij GameSnack terecht ben gekomen? Opeens kreeg ik een mail van Andy met de aanvraag of ik voor deze site wilde schrijven, maar in het begin was ik daar nogal sceptisch over. Ik heb namelijk niet zo’n goede ervaringen met zulke benaderingsmailtjes, vandaar dat ik ook even een kijkje kwam nemen op de site. Toen ik de mooie teaser zag, was ik al meteen verkocht. Ik liet zien wat ik allemaal in mijn mars heb en sindsdien probeer ik samen met de rest iets groots van GameSnack te maken.

Snacker Indy

Op 24 januari kreeg ik een mailtje van onze hoofdredacteur Andy. Hierin kreeg ik de vraag of ik het interessant zou vinden om voor GameSnack te schrijven. Hier ben ik meteen op ingegaan en na enkele formaliteiten kreeg ik een opdracht: het schrijven van een review. Nadat ik mijn opdracht had afgewerkt, stuurde ik deze vol spanning door naar de hoofdredacteur. Toen ik deze terug kreeg met enkele opmerkingen ben ik zenuwachtig alle fouten gaan verbeteren die de redactiechef ontdekt had. Na overleg met Jef, de grote baas, werd ik uiteindelijk opgenomen in de leuke en sympathieke GameSnack crew.

Snacker Fabian

Het begon allemaal op een mooie zonnige morgen! Die weliswaar verpest werd door Indy, door mij enthousiast te vertellen mijn e-mailadres te hebben doorgegeven aan een vreemdeling die functioneel is als redactiechef bij GameSnack. Deze persoon zou contact met mij opnemen, omdat Indy een sappig verhaaltje heeft verteld over hoe erg ik geïnteresseerd ben om voor GameSnack te willen schrijven. Gek genoeg ben ik op het aanbod in gegaan en zodoende schrijf ik over games op een harde, brutale en kritische manier met humor.

No more articles