The Last of  Us zal vandaag met Grounded uitpakken. Hetgeen als einde van het seizoen pas aangekondigd werd, zal heel wat nieuwe content aanbieden. Hieronder zullen we even de nieuwe features bespreken.

Zo zal Grounded 4 nieuwe mappen, wapens en een nieuwe moeiliijkheidsgraad toevoegen. Ook zal het spel van 8 nieuwe multiplayer survival skills voorzien zijn.

Alhoewel de in zon gehulde Water Tower map vervallen auto’s en kratten bevat, toch blijft het de meeste elegante map. Gamers kunnen deze auto’s als schuilplaats gebruiken om zo vijanden met de nodige finesse te besluipen.

Ook mogen we de koolmijnen niet vergeten. Het barre klimaat en de in sneeuw bedekte pijpen, zorgen voor een huiveringwekkende  sfeer. Deze map bevat een aantal cover spots die het dramatisch effect drastisch verhogen.

Verder is er de verroeste Wharf. Deze map bestaat voornamelijk uit kleine ruimtes, hierdoor worden vlotte bewegingen van levensbelang. Gamers moeten hier constant alert blijven.

Tenslotte is er nog de map Capitol genaamd. Wat ooit een welvarende stad was, is nu niets meer dan een verlaten, bouwvallige natuurreservaat, waarbij alle gebouwen in mos blijken gehuld te zijn. De afwisselende open en gesloten ruimtes zorgen voor een ludieke ervaring.

Ook zijn er nieuwe wapens beschikbaar. Wapens zoals launchers, shotguns, specters en handpistolen zullen van de partij zijn. Deze worden verder aangevuld met vaardigheden zoals Bomb Expert en Agility.

Gamers die liever niet lezen, kunnen hieronder de trailer bekijken.

No more articles