Zonet werd de launch trailer van Doom 3 BFG Edition vrijgegeven. Doom 3 BFG Edition bevat naast geremasterde versies van zowel Doom 3 als de Resurrection of Evil add-on pack, ook acht nieuwe levels met als titel “The Lost Mission”.

Deze uitgave zal ook de originele Doom en Doom 2 games bevatten, wat ervoor zorgt dat dit de ultieme collectie is van genrebepalende games ontwikkeld door id Software, de pioniers van het first-person shooter genre.

Geremasterd voor zowel Xbox 360 als PlayStation 3, biedt Doom 3 en zijn expansion pack verbeterde graphics die je de gruwelijke wereld laten beleven als nooit tevoren. Doom 3, Resurrection of Evil en ‘The Lost Mission’ zijn verder geoptimaliseerd in 3D, met 5.1 surround sound, Xbox 360 Achievements, PlayStation 3 trophies, verbeterde graphics en lichteffecten, en een nieuw checkpoint save systeem dat je toelaat om vlotter progressie te maken in het spel. Om de intensiteit van de Doom single- en multiplayer naar de consoles om te zetten, heeft id Software de controls volledig op punt gezet. DOOM 3 bevat eveneens de nieuwe, op wapens gemonteerde zaklamp, waardoor spelers donkere hoeken kunnen verlichten terwijl ze tegelijkertijd vijand na vijand afknallen.

Doom 3 BFG Edition staat gepland voor release op 19 oktober 2012. Voor PC bedraagt de prijs € 29,99 en voor Xbox 360 en PlayStation 3 € 39,99. Voor meer informatie kun je surfen naar www.facebook.com/Doom.

No more articles