Warner Bros. Interactive Entertainment en Kadokawa Games geven de launch trailer vrij voor de release van Lollipop Chainsaw, de over-the-top actiegame voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Lollipop Chainsaw, ontwikkeld door Grasshopper Manufacture, onder leiding van Goichi Suda (SUDA51),is het ondode verhaal van een lieve, maar strijdlustige zombiejager Juliet Starling. Juliet moet op haar 18e verjaardag ontdekken hoe de gigantische zombie uitbraak is ontstaan. Ze snijdt, hakt en splijt zich een weg door hordes zombies, maar als snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers, die vastbesloten zijn haar te doden.

Met een ware sterrencast zit Lollipop Chainsaw boordevol talent uit Hollywood; regisseur/schrijver James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead, Tromeo and Juliet) en een stemmencast bestaande uit Michael Rosenbaum (Smallville), Michael Rooker (Slither, The Walking Dead), Tara Strong (Batman: Arkham City), Shawnee Smith (Saw), Linda Cardelleni (Freaks and Geeks) en vele anderen. Het laatste ingrediënt in deze mix van grindhouse stijl en humor vormt de muziek van de befaamde videogame componist Akira Yamaoka in samenwerking met Jimmy Urine van Mindless Self Indulgence.

Vanaf vandaag is ook de gelicenseerde en originele muziek beschikbaar, gecomponeerd door Akira Yamaoka van Grasshopper Manufacture (Silent Hill, Shadows of the Damned). De muziek wordt uitgebracht door WaterTower Records in Noord Amerika. De volledige tracklist is als volgt:

1. “Lollipop” – The Chordettes
2. “Nemesis” – Arch Enemy
3. “Pac Man Fever” – Buckner & Garcia
4. “Stop Reading, Start Doing Pushups” – Destroy Rebuild Until God Shows
5. “The Way Of The Fist” – Five Finger Death Punch
6. “Empire State Human” – Human League
7. “Love For My Insane Lover” – Akira Yamaoka
8. “Zombie Tackle” – Akira Yamaoka
9. “Viking Zombies Sail on Lightning Seas” – Akira Yamaoka
10. “Zombie Guts” – Akira Yamaoka
11. “Zombeef Burger” – Akira Yamaoka
12. “Mirrorball Madhouse” – Akira Yamaoka
13. “Rainbow Zombie Fever!” – Akira Yamaoka
14. “Bowel Purge” – Akira Yamaoka
15. “Scattering Guts” – Akira Yamaoka

No more articles