Sony heeft tijdens hun GDC 2012 sessie een releasedatum voor hun volgende PlayStation Move game, Sorcery, bekend weten te maken. Ook is men bij Sony zo vriendelijk geweest om enkele nieuwe screenshots vrij te geven.

Deze magische game weet zijn weg naar de lokale gameboer te vinden op 23 mei en zal enkel bruikbaar zijn voor PlayStation Move bezitters. In deze game kruipt de speler in de huid van Finn, een leerling-tovenaar die nogal een slechte dag achter de rug heeft. Eerst blaast hij per ongeluk het alchemie lab van zijn meester op. Daarna liet hij zich door Erline, de magische kat van zijn meester, ompraten om het verboden terrein in het rijk van de doden te betreden. Hierdoor heeft hij een eeuwenoud wereldvernietigend kwaad ontketend, dat niet zal stoppen tot alles waar Finn om geeft volkomen vernietigd is.

Om zijn verkeerde acties goed te komen, is het aan Finn om de Nightmare Queen te verslaan, voordat ze de menselijke wereld weet te vernietigen. Om te slagen in zijn quest, moet hij zich verdiepen in het rijk van de feeën, het Faerie Woud. Samen met zijn meesters magische kat, Erline, moet hij krachtige en myterieuze spreuken onder de knie zien te krijgen, zodat hij zijn mannetje kan staan tegen de kwaadaardige dienaren van de Nightmare Queen. Ook moet Finn uitdagende puzzels oplossen en de geheimen van alchemie proberen te ontcijferen. Maar er is een nog grotere taak die onze leerling-tovenaar te wachten staat: hij moet de geheimen van de macht van de Nightmare Queen ontdekken en alle schade die ze heeft aangericht ongedaan maken.

No more articles