Maak kennis met Nightwing, Two – Face en The Riddler.

Nightwing
Echte naam: Richard “Dick” Grayson
Thuisbasis: Blüdhaven
Speciale krachten en vaardigheden: Bekend om zijn vechtvaardigheden en opsporingscapaciteiten. Zijn uitrusting bevat Eskrima stokken, en zijn pak beschermt tegen vuur en kogels.
In-game vaardigheden: Nightwing heeft een acrobatische vechtstijl: met twee knuppels en een Batarang en kan worstelen.

Two Face
Echte Naam: Harvey Dent
Thuisbasis: Gotham City
Special krachten en vaardigheden: Een geniale crimineel, in wiens misdaden zijn obsessie met dualiteit en het getal twee naar voren komen. Een gemiddelde vechter, die in staat is om onbeheersbare chaos te creëren.
In-game vaardigheden: Met zijn dubbele pistolen vuurt Two-Face een spervuur van kogels op zijn doelwit af. Ook laat hij met zijn vrachtwagen een pad van vernietiging in Gotham City achter.

The Riddler
Echte naam: Edward Nigma
Thuisbasis: Gotham City
Special krachten en vaardigheden: Briljant in zijn eigen verwrongen manier, maar een slechte hand-tot-hand vechter. Zijn verslaving aan het achterlaten van “raadselachtige” aanwijzingen over zijn misdaden voor Batman, laten zijn onkunde zien.
In-game vaardigheden: In Gotham City zijn boxen verborgen welke alleen geopend kunnen worden door The Riddler.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes verschijnt op PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en Windows PC wanneer het vleesmuis-symbool aan de hemel te zien is.

No more articles