In de loop van vorig verschenen de vijf Life is Strange episodes één voor één en op 22 januari kan je alle episodes gebundeld in een gelimiteerde editie op PS4, Xbox One en PC krijgen. Deze box bevat naast de vijf episodes andere extra’s, waaronder een artbook, de officiële soundtrack en niet eerder vertoonde concept art.

Max Caulfield, een studente fotografie komt erachter dat ze de over speciale krachten beschikt om de tijd terug te draaien en zo om haar beste vriendin Chloe Price te redden. Het duo onderzoekt de mysterieuze verdwijning van medestudent Rachel Amber en maakt kennis met de donkere kant van het stadje Arcadia Bay. Ondertussen komt Max erachter dat het veranderen van het verleden grote invloed kan hebben op de toekomst.

De Limited Edition bevat de vijf episodes van Life is Strange, een artbook van 32 pagina’s inclusief niet eerder vertoonde concept art, de officiële soundtrack met 14 tracks van onder andere alt‐J, Foals en José González en commentaar van de regisseurs. Life is Strange limited edition

No more articles