Vandaag lanceert Sony Computer Entertainment de nieuwste LittleBigPlanet game, exclusief voor de PlayStation Vita.

In de platform game boordevol LittleBigPlanet-ongein, gaat de vrolijke gebreide hoofdrolspeler Sackboy op een fantasierijke verkenningstocht. De nieuwste game uit de succesvolle LittleBigPlanet serie maakt onder andere gebruik van het innovatieve touchscreen en de motion sensor-techniek van de PSVita . Deze features sluiten perfect aan bij de gameplay van LittleBigPlanet , waardoor deze game geweldig tot recht komt op de handheld console van PlayStation.

In LittleBigPlanet probeert Sackboy zich lopend en springend een weg te puzzelen door de grappige en karakteristieke fantasiewereld. Ook in deze game is het mogelijk om Sackboy tijdens het spelen te personaliseren met de meest gekke outfits. Maak tijdens het spelen van Sackboy een ninja of kleed hem aan als clown of leeuw.

Nadat de LittleBigPlanet serie in het verleden al genoeg plezier bezorgde op PS3 en PSP, is de game nu speciaal ontwikkeld voor de PSVita, aansluitend bij de verschillende features die de PSVita een unieke handheld maken. Hanteer de gebruiksvriendelijke tools om een uniek, op aanraking gebaseerd level te creëren. Door middel van het Front- en Rear Touchpad kan de speler de gekste sprongen uitvoeren met Sackboy, maar ook de Motion Sensor kan worden gebruikt om de game optimaal te spelen. Het gebruik van de features geven een extra dimensie aan de game.

In LittleBigPlanet is het mogelijk om eigen levels en mini-games te creëren. Deze, zelf ontworpen creaties, kunnen via het PlayStation Network met de gehele LittleBigPlanet-community worden gedeeld. In de multiplayer mode kan met maximaal vier spelers tegelijk worden gespeeld. Door gebruik te maken van de ingebouwde microfoon van de PSVita kan er tijdens het spelen ook live worden ge-chat.

Neem Sackboy vanaf nu overal mee naar toen en beleef samen een onvergetelijke reis door de LittleBigPlanet wereld.

No more articles