De mysterieuze Game Day 2013 trailer van Sony resulteert in een live action trailer voor God of War: Ascension.

Om dit knap resultaat te bekomen heeft Sony samengewerkt met Imaginary Forces, de creatieve geesten achter een aantal epische cutscènes die we zullen zien in deze nieuwe God of War game, en ontwikkelaar Santa Monica Studio om Kratos en zijn familie tot leven te brengen en tegelijk trouw te blijven aan het spel zelf.

De “From Ashes” live action trailer vertelt het verhaal van Kratos, die bedrogen wordt door de god Ares in het doden van de enige mensen die hij ooit liefhad, zijn vrouw en kind. Gezworen om hen te wreken, zal Kratos getest worden gedurende zijn zoektocht naar vrijheid, verlossing voor zijn zonden en de kans om zijn familie te wreken. De trailer is voorzien van een speciale regeling van Ellie Goulding’s nummmer “Hanging On” en belooft één van de meest ambitieuze producties ooit te worden voor Sony Computer Entertainment.

Kratos komt op 13 maart naar deze wereld om zijn wreek te zoeten op de PlayStation 3. Ondertussen kunnen we alvast genieten van deze geweldige live action trailer!

No more articles