Warnes Bros is zo vrijgevig geweest om ons een nieuwe trailer van Lollipop Chainsaw vrij te geven. Trouwens, wist je dat zombies kunnen rocken?

Een doodgewone doorsnee zombie maakt het Juliet Starling, de blonde cheerleader van San Romero, met haar kettingzaag niet al te moeilijk, maar bij de krachtige Bosses of Zombie Rock is dit een heel ander verhaal. In Lollipop Chainsaw wordt Juliet geconfronteerd met levensgrote bazen zoals Zed, het punk-rockende buitenbeentje, Vikke, de koning van de Viking metal, Josey, de meester van de funk, Mariska, de koningin van Psychedelia en vele anderen.

Lollipop Chainsaw vertelt het zombieverhaal van de lieve, maar strijdlustige zombiejager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie uitbraak. Met de verwoestende kettingzaag in haar hand zaagt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde slechts het begin vormen van een invasie aan zombies, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden. De game is vanaf 14 juni 2012 beschikbaar op Xbox 360 en PlayStation 3.

No more articles