Bekijk de Update 6 trailer van Lord of the Rings online. Deze update brengt weer een aantal nieuwigheden en verse content met zich mee. Bovendien is de update gratis voor VIP leden!

‘The Great River Region’

Reis langs de oevers van de machtige Anduin in de uitgestrekte nieuwe regio van Update 6! Wanneer Isengard en Barad-dûr hun duistere plannen in gang zetten zijn de tekenen van oorlog overal voelbaar. Drijf de ‘Easterlings’, gevaarlijke bandieten en de oude vijand van Rohan, terug wanneer zij samenkomen voor een aanval op Rohan en Lórien. Ontdek zeven nieuwe gebieden langs Anduin, waaronder de groene vlakten van Parth Celebrant waar verraderlijke schimmen ronddwalen die niet in staat zijn om rust te vinden.

Episch verhaal

Het laatste hoofdstuk van LOTRO’s gratis epische verhaal wacht! Reis naar Lothlórien om de wijsheid van Galadriel te vinden na een aantal nare dromen. Onderzoek de grimmige stemming bij de Grote rivier maar wees voorbereid want het bewijs kan duiden op een vijand die je ergste nachtmerries overtreft.

‘Soldier on Landscape’

Krijg de hulp die je nodig hebt met de ‘LOTRO’s new Soldier on Landscape!’  Met deze nieuwe optie kun je een trouwe metgezel uitnodigen om samen met jou te strijden in het veld. Pas deze soldaat zodanig aan dat hij jou helpt om de zwaarste beproevingen te doorstaan!

‘Instance Finder Update’

Jij spreekt, wij luisteren en daarom is de ‘Instance Finder’ beter dan ooit! Met ‘Instance Finder’ ben je snel in staat om specifieke acties of gevechten te spelen die je graag wil. Je kunt er ook voor kiezen om de ‘loot’ regels te veranderen en spelers te verwijderen met een bondgenootschap stem. De beloningen zijn ook verbeterd, waardoor extra XP’s worden toegekend voor voltooide gevechten en bonussen in de vorm van valuta als je vaker deelneemt aan gebeurtenissen.

No more articles