EA zou volgens bronnen een exclusief contract met Microsoft getekend hebben voor de Xbox 720.

Volgens geruchten zou het gaan om exclusieve uitbreidingen of enkele games op zich. Officieel werd nog niks aangekondigd, maar volgens dezelfde bronnen zou één en ander bekend gemaakt worden op het Xbox event dat in april gehouden wordt. Een bestaande deal die wel officieel is geeft PS3 gebruikers vroegere toegang tot Battlefield 3 uitbreidingen. Xbox 360 gebruikers daarentegen krijgen een zelfde privilege voor Call of Duty en Skyrim uitbreidingen.

Reden dat EA niet aanwezig was op het grote PS4 event zou volgens een woordvoerder te maken hebben met het onderhouden van een goede relatie met alle console fabrikanten. De woordvoerder legt ook uit dat de uitgever haar titels op het juiste moment wil bekend maken. Tussen nu en de volgende E3 zou er met regelmaat nieuws bekend worden gemaakt.

We zijn wel heel enthousiast over de nieuwe PS4 en de mogelijkheden die hij biedt. De PS4 zal ons toestaan dingen te maken die nooit eerder gezien zijn.

Daar EA bekend staat als een multiplatform uitgever verbaast het niet dat ze geen zijde kiezen. Volgens ons zal er qua exclusiviteit dan ook niet zoveel veranderen aan haar beleid. Wat denk jij?

No more articles