Ben jij een echte schattenjager die graag online multiplayer speelt? Dan is er goed nieuws voor jou, want de map pack voor de Uncharted 3 multiplayer wordt op 11 april in de virtuele wereld losgelaten!

Zo krijgen spelers vier gloednieuwe multiplayers maps voorgeschoteld voor een kostprijsje van €9,99. Als je al lid bent van de Fortune Hunters’ Club, moet je enkel de instapkost van toetreding tot de club betalen. Hierna kun je de Drake’s Deception Map Pack gratis downloaden. Ben je nog geen lid van deze club, dan heb je nog tot de PS Store update op 17 april. Wees wel snel, want in slechts 12 dagen sluit de Fortune Hunters’ Club zijn deuren!

Vrees je dat de DLC’s voor Uncharted 3 zullen stoppen wanneer deze club zijn deuren sluit? Niet getreurd, dit zal niet gebeuren! Zo zal The Lab zijn terugkeer naar de multiplayer maken en ook zal de ontwikkelaar met de spelers op het forum praten over diverse mogelijke ideeën die men heeft.

De nieuwe Fortune Hunters’ Club maps zijn als volgt:

  • De Graveyard map zet je in beweging tijdens je gevechten tussen schepen en scheepvaart kraten op rollende golven.
  • Laat je niet misleiden door een mooie scène op een koele Jemen nacht in de Old Quarter map! Het is een onveilige plaats vol met gevaarlijke steegjes en subtiel verlichte kamers.
  • Ben je altijd te vinden voor een stevige knokpartij, meer bepaald een drag-out turf war? Bezoek dan zeker de bar, de steegjes en de Broadways van de London Streets map! Oh, en vergeet dan zeker niet eens te stoppen in de Pelican Inn voor nóg meer vechtpartijen!
  • Vervolgens is er nog de Oasis map, die eerst gebruikt werd om uitstel voor een Bedouin kamp, maar nu dienst doet als een zonovergoten slagveld voor jouw multiplayer matches.

Naughty Dog heeft veel liefde in deze maps gestopt om ze te ontwerpen. Ook heeft elke kaart een nieuwe dynamische gebeurtenis die zich voordoet als de match vordert. Zo zal er een patrouille boot rond de grens van de Graveyard map cirkelen om granaten overheen de map te werpen. In de Oasis map dropt een vliegtuig een krat die jou of je vijand een kopje kleiner weet te maken als je niet tijdig uit de weg springt. Dit krat bevat een power weapon die je kunt gebruiken, als je er in slaagt om niet geplet te worden. Uiteraard bevatten ook de London Street en Old Quarter dynamische gebeurtenissen, maar Sony verklapt hier niks over en wil dit de spelers zelf laten ontdekken.

No more articles