Mass Effect 3 kreeg wat positieve reviewscores op de Wii U en de kans bestaat dat we nog meer Mass Effect op onze Wii U zullen kunnen spelen. Maar wat zou je ervan denken als dat geen Mass Effect 3 is?

BioWare vertelde namelijk dat meerdere games uit de Mass Effect serie geport zullen worden naar de Wii U. In een interview met GamerSyndrome werd een vertegenwoordiger van het bedrijf gevraagd wat hij van de geruchten dacht, en hierop antwoordde hij: [blockquote]Ik kan nu niet echt reageren op geruchten over de game of de reeks. De Wii U is een console die we erg cool vinden en meer Mass Effect zou er erg goed op uitzien, dus hebben we wel degelijk plannen voor de console, maar nog niets om aan te kondigen.[/blockquote]

Het kan zijn dat hij verwijst naar Mass Effect 4, maar het lijkt nogal raar om enkel de derde game uit een trilogie op de Wii U te releasen, terwijl alle games op de Xbox 360, PS3 en PC al uit zijn. Wat zouden jullie liever hebben? Een Mass Effect 4 of de eerste twee in de reeks naar de Wii U?

No more articles