De laatste 2 downloadbare content packs voor Mass effect 3 zullen  Citadel en Reckoning heten, een single-player campaign en een multiplayer add-on en zijn beide klaar voor release binnen de komende weken, heeft Bioware vandaag aangekondigd.

Op 26 Februari zullen spelers Reckoning kunnen downloaden. Een gratis content pack dat nieuwe characters, wapens, kits en upgrades biedt in Mass Effect 3’s multiplayer.

Citadel zal op 5 Maart beschikbaar worden gesteld  voor $14.99 of 1200 Microsoft Points en zal de spelers nog één laatste sentimentele reis laten maken met Cpt. Shepard en zijn team. Spelers zullen het ruimte station kunnen onderzoeken en zich herenigen met characters van de drie Mass Effect games.

“Het team heeft met hart en ziel gewerkt aan Mass Effect 3:  Reckoning en Mass Effect 3: Citadel,” zegt executive producer Casey Hudson in een stelling vrijgemaakt aan de pers. Terwijl de lancering van deze pack dichter komt, is het gevoel in de studio bitterzoet.

“We voelden ons altijd nederig en gedreven door de passie van onze fans voor de Mass Effect trilogie”, voegde hij eraan toe. “We hopen dat fans zullen genieten van de extra tijd die ze krijgen met hun favoriete characters. Wij hebben zeker genoten van de tijd om ze te creëren. We zijn verheugd om de laatste  pack van de trilogie uit te geven en ons voorwaarts te begeven in de toekomst van het Mass Effect universum.”

Alle packs zullen beschikbaar zijn voor de PS3, Xbox 360 en Windows PC.  Een verantwoordelijke vertelde dat er momenteel geen plannen zijn om de packs naar de Wii U te brengen.
BioWare zall een preview streamen van Reckoning op de ontwikkelaar’s officiele Twitch channel op 25 februari.

No more articles