BioWare heeft aangekondigt dat het op 10 april een gratis Downloadable Content voor Mass Effect 3 zal uitbrengen. Dit zal de tweede grootste DLC zijn sinds de release van Mass Effect 3 op 6 maart 2012.

De uitbreiding, die de naam ‘Resurgence Pack’ gekregen heeft, zal vooral gericht zijn op de multiplayer van het spel. Deze zal twee nieuwe maps bevatten en nog enkele andere extra’s  De twee nieuwe maps die je online kan verkennen zijn: Firebase Condor en Firebase Hydra. Op Condor zal je vechten op één van de manen van Palaven en de andere map brengt je als speler naar een verlaten Quarian-kolonie.

Buiten deze maps krijg je ook nog een aantal nieuwe wapens, personages en hulpmiddelen die je kan unlocken via reinforcement packs in de multiplayer store van het spel.
De nieuwe wapens waarmee je je vijanden een kopje kleiner zal kunnen maken, zijn: de Striker Assault Rifle,  de Kishock Harpoon Gun en de Geth Plasma SMG.
De volgende zaken zullen ook gratis beschikbaar zijn:

•Strength Enhancer – Applies a melee damage boost for one mission

•Targeting VI – Applies a headshot damage boost for one mission

•Stabilization Module – Stabilizes weapons while firing and moving for one mission

•Shield Power Cells – Shortens shield recharge time for one mission

Vanaf volgende week, 10 april, zullen de fans van Mass Effect 3 met de Resurgence-pack aan de slag kunnen. Hieronder vinden jullie ook nog een video die jullie wat extra informatie zal geven over deze uitbreiding.

No more articles