Farming Simulator 15 bevat nieuwe graphics en een nieuwe engine, een aangepaste interface en meer voertuigen, maar spelers krijgen in Farming Simulator 15 ook de kans om het veld te verlaten en het bos in te trekken. Met een pak nieuwe voertuigen, materialen en andere machines ter beschikking biedt de game een berg mogelijkheden om aan bosbeheer te doen: van houtkap tot transport, van het verwerken van houtblokken tot het heraanleggen van bossen, Farming Simulator 15 biedt spelers heel wat kansen om hun landbouwbedrijf verder te ontwikkelen.

De Farming Simulator 15 video toont ons enkele voertuigen voor de houtkap in actie, zoals de indrukwekkende machines van PONSSE, een van de 20 nieuwe merken die in de game aanwezig zullen zijn. Van het omhakken van bomen met de imposante ScorpionKing – of voor het ruigere en persoonlijke werk met de kettingzaag – tot verschillende manieren om de houtblokken te verwerken (versnipperen, specifiek gaan verzagen, etc), deze video toont enkele van de verschillende activiteiten die te maken hebben met bosbeheer. Bovendien is dit opnieuw een kans om de nieuwe graphics en engine in werking te zien, die het bewegen van de kranen en voertuigen realistisch in beeld brengen.

Farming Simulator 15 zal vanaf 30 oktober beschikbaar zijn op PC en via download. Het spel zal begin 2015 ook beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

No more articles