Danger Close Games, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag de bonusitems bekendgemaakt voor spelers die de Medal of Honor: Warfighter Limited Edition reserveren.

Als je Medal of Honor: Warfighter Limited Edition reserveert bij bepaalde verkooppunten en de internationale wereld van Tier 1 Operators betreedt, krijg je vanaf de eerste dag toegang tot een arsenaal aan extra content. Net als bij internationale sportevenementen kun je met Medal of Honor: Warfighter online je land steunen. Dat doe je door op het multiplayer-slagveld op te treden als de beste Special Operations-eenheden van jouw land. Deze doorbraak laat je kennismaken met twaalf Tier 1-eenheden uit tien verschillende landen uit de hele wereld. Bovendien introduceert Medal of Honor: Warfighter een nieuw speltype: een confrontatie tussen de beste strijdkrachten ter wereld, zoals de Poolse GROM, de Canadese JTF2, de Australische SASR, de Amerikaanse Navy SEAL, de Amerikaanse SFOD-D en de Alfa-groep van de Russische Spetsnaz.

Medal of Honor: Warfighter Limited Edition biedt meteen toegang tot het sluipschuttersteam van de Amerikaanse SEALS, dat is uitgerust met de McMillan TAC-300. SEAL-sluipschutters worden alom gevreesd, omdat ze de vijand onopgemerkt en van grote afstand in de gaten houden, in het vizier krijgen en uitschakelen. Daarbij gebruiken ze de dodelijke en feilloze McMillan TAC-300. Door deze werkwijze hebben SEAL-sluipschutters een verwoestende en demoraliserende werking op iedereen die het tegen ze opneemt.

Als je Medal of Honor: Warfighter Limited Edition reserveert bij de deelnemende verkooppunten krijg je ook nog toegang tot unieke content, zoals:

Uitbreidingspakket Medal of Honor: Warfighter SFOD-D Pointman
Vanaf je eerste stap op het online slagveld krijg je toegang tot de Amerikaanse SFOD-D Point Man. De SFOD-D staat bekend om z’n snelheid, verrassingsaanvallen en gewelddadige acties. Hoewel de Point Man de voorste en kwetsbaarste positie inneemt, compenseert hij dat risico met een verbluffende snelheid en wendbaarheid en een uitstekend operationeel inzicht.

Uitbreidingspakket Medal of Honor: Warfighter Trijicon Optics 3
Het Trijicon Optics 3-pakket biedt toegang tot drie optische instrumenten voor het Heckler & Koch HK416-aanvalsgeweer: de Trijicon ACOG, SRS Reflex en RMR. Hiermee zijn Operators voorbereid op elk conflict. De vele sublieme richtoplossingen van de Trijicon ondersteunen Operators met vergrotende en oplichtende tactische vizieren. Bovendien helpen de red-dot reflexvizieren bij de identificatie van doelwitten en zorgen ze voor een grotere trefkans, zowel van grote afstand als van dichtbij.

Uitbreidingspakket Medal of Honor: Warfighter British SAS Spec Ops
Het Britse SAS Spec Ops-pakket is verkrijgbaar via Origin.com en biedt PC-gamers direct toegang tot de Britse SAS Spec Ops. De SAS diende als voorbeeld voor moderne Special Operations-eenheden overal ter wereld en voert al tientallen jaren onopgemerkt missies uit op verboden terrein. De SAS heeft door jarenlange ervaring in het veld veel vakkennis opgedaan op het gebied van verkenning, sabotage, ‘snatch and grab’ en hinderlagen. Vaak wordt niet eens gemerkt dat de SAS is doorgedrongen tot een doelwit.

Uitbreidingspakket Medal of Honor: Warfighter Digital Deluxe
PC-gamers die het PC Digital Deluxe-pakket reserveren voor €59,99, krijgen alle content uit de uitbreidingspakket British SAS Spec Ops en de Heavy Gunner van de Russische Spetsnaz-alfagroep. De Spetsnaz maakt vaker dan andere Special Operations-eenheden gebruik van zware wapens. In hun ogen is zware bewapening bij elk conflict de eerste prioriteit. Het zijn dan ook experts in onderdrukkingstactieken en het bieden van dekkingsvuur en ondersteuning aan hun kameraden. Spelers met het PC Digital Deluxe-pakket krijgen bovendien de digitale soundtrack van Medal of Honor: Warfighter.

Medal of Honor: Warfighter is de meest authentieke militaire shooter van het jaar. De scenario van de game is tijdens wereldwijde missies geschreven door Amerikaanse Tier 1 Operators en gebaseerd op waargebeurde voorvallen. Red gijzelaars uit het bolwerk van Abu Sayyaf op de Filipijnen of voer een aanval uit op de ‘piratenstad’ van Al-Shabaab aan de Somalische kust. Met Medal of Honor: Warfighter sta je in de kisten van getrainde en ervaren strijders en beleef je missies die zijn gebaseerd op echte terroristische dreigingen. Dit is Tier 1 op wereldwijde schaal, met bestaande brandhaarden in de Singleplayer-campagne en nu ook internationale Tier 1 Operators in Multiplayer.

Medal of Honor: Warfighter is vanaf 25 oktober 2012 in Benelux verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

No more articles