Final Stand is de laatst officieel voorziene DLC van de fameuze shooter Battlefield 4. Of toch niet? Volgens een bekende Battlefield Youtuber genaamd Westie is dit niet het geval, ook al spreken we van enkel en alleen maar vermoedens.

En deze informatie heeft hij van een programmeercode van Battlefield 4. Bepaalde lijnen in die code maken een verwijzing naar een eventuele DLC voor Battlefield 4. In dit in combinatie met het nieuws dat Battlefield Hardline is uitgesteld tot in 2015, wat er voor zorgt dat er zeker nog ruimte zou zijn voor een eventuele uitbreiding. Westie is uiteraard enkel aan het speculeren maar hij was echt geïntegreerd over wat hij gevonden heeft. We zullen meer weten wanneer Battlefield Hardline officieel gedateerd gaat worden in 2015 want we weten zeker dat DICE en EA de spelers van Battlefield 4 zolang mogelijk willen voorzien van vernieuwing om zo deze shooter draaiende te houden. Vorm je mening naar deze onderstaande video.

Wat wij wel in ons achterhoofd houden zijn de premiumleden. Deze hebben al reeds €50 opgelegd voor alle DLC’s en de vraag is maar of die nog bereid zijn om meer geld op tafel te leggen. Onze mening is dat ze dit op zijn minst ‘verschuldigd’ zijn aan de spelers, die één van de meest moeizame releases ooit van een game hebben moeten doorstaan.

 

No more articles