Konami kondigt vandaag de release aan van de demo van de langverwachte titel Metal Gear Rising: Revengeance samen met retailversie van Zone of the Enders HD Collection.

Metal Gear Rising: Revengeance is geproduceerd door Kojima Productions en ontwikkeld door Platinum Games. De game is een adembenemende actietitel waarin spelers de rol spelen van Raiden, een van de meest populaire karakters in de Metal Gear Solid wereld. Raiden debuteerde voor het eerst als een bespeelbaar karakter in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en verscheen als niet-speelbare cyborg in Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. In Metal Gear Rising: Revengeance wordt de held achtervolgd door zijn verleden en is hij gewapend met een arsenaal aan wapens, waaronder zijn High Frequency Katana Blade. Met een geschikte uitrusting eist Raiden wraak tegen zijn rivalen de PMC groep (Private Military Companie) en de Desperado Enterprises en vernietigt alles wat hem in de weg staat.

Het staat in de planning dat de demo van Metal Gear Rising: Revengeance wordt opgenomen in de retailversie van de Zone of the Enders HD Collection, die in de herfst gepland staat. Welke zowel wordt vrijgegeven voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De demo geeft gamers de kans het unieke “Zan-Datsu” combatsysteem en de ervaring van het tempo en het drama uit de eerste hand te testen.

Aldus Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment Gmbh:
[blockquote]De Metal Gear fans en de actiegame fans zullen zeker deze nieuwe toevoeging waarderen. Wij geloven dat de samenwerking tussen Kojima Productions en Platinum games zorgt voor de totstandkoming van een van de beste actiegames tot nu toe. Wij kunnen dan ook niet wachten tot de gamers zelf Metal Gear Rising: Revengeance gaan testen.[/blockquote]

No more articles