Konami kondigt het volgende hoofdstuk aan van de Metal Gear Solid franchise. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain wordt uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Om de aankondiging te versterken en de vragen van de fans te beantwoorden, heeft Kojima Productions een gloednieuwe trailer onthuld met de nieuwe titel op de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco dit jaar.

Een woordje van Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH:

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots was een fenomenaal succes en een van de meest gewaardeerde titels aller tijden. De verwachtingen zijn dan ook zeer hoog voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. We hebben er vertrouwen in dat FOX Engine de Metal Gear Solid serie zal uitbreiden en een revolutie zal ontketenen. Zij zullen de gebruikelijke hoge kwaliteit en de meeslepende ervaringen doorvoeren die geassocieerd worden met alle titels van Kojima Productions.

Eerst onthult in de Metal Gear Solid: Peace Walker, toont de trailer van de nieuwe Metal Gear Solid V: The Phantom Pain de val van de Mother Base en biedt visuele hints die de verbinding onthullen tussen Metal Gear Solid: Ground Zeroes en Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. De trailer toont ook het uitzonderlijk hoge niveau van FOX Engine’s visuele kwaliteiten die naadloos geïntegreerd zijn in de gameplay en cut scenes.

Om de nieuwe trailer van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain trailer te bekijken, kun je hier beneden terecht.

 

No more articles